5841 HTS-VOICE hlasový výstup telemetrie

5841 HTS-VOICE hlasový výstup telemetrie

Hlasový výstup telemetrie pre telemetrický systém 2.4GHz Hitec. Kompatibilný so všetkými 2.4GHz vysielačmi Hitec. Napájanie 2 čl. AAA, vstavaný reproduktor a zásuvka pre slúchadlo. Hlásenie možno nastaviť na HTS-VOICE alebo na PC s pomocou HPP-22. Celý popis »
Značka: Hitec Kód produktu: PD-1HI29948
Záruka: 2 roky EAN: 0669962558419
46,92 € s DPH
nie je skladom

Telemetria je výborná vec, ale málokto má za letu čas pozerať sa na "budíky" bez nebezpečenstva nejakej pilotovacej chyby alebo straty modelu z dohľadu (napr. vetroňa točiaceho termiku vo veľkej výške). Chce to nejakého pomocníka, ktorý vám bude do uška našepkávať potrebné údaje. Môže to byť kolega modelár alebo pekná americká girl, ktorej príjemný hlas sa bude ozývať z hlasového výstupu telemetrie HTS-VOICE!

HTS-VOICE je za riadenie, ktoré vám bude v intervaloch, ktoré si zvolíte, hlásiť hodnoty telemetrických funkcií, ktoré si k hláseniu vyberiete. Okrem prostého základného odpočtu aktuálnych hodnôt si môžete nastaviť prahové úrovne pre varovné hlásenia upozorňujúce napr. na pokles napätia, prekročenie určitej výšky, prekročenie maximálneho prípustného prúdu a pod. Hlásenie sa ozýva z reproduktora vstavaného v HTS-VOICE alebo zo slúchadla, ktoré môžete pripojiť do zásuvky (jack 3,5 mm) na hlasovom výstupe, čím sa automaticky odpojí reproduktor. Hlasitosť môžete plynule nastavovať digitálnym gombíkom na HTS-VOICE.

HTS-VOICE je kompatibilný so všetkými 2,4GHz vysielačmi Hitec - či už s výmenným VF modulom SPECTRA 24 alebo s pevne vstavaným VF dielom 2,4GHz AFHSS.

Pre plné využitie je potrebné použiť telemetrický prijímač Optima 7 alebo 9 s pripojenou telemetrickou ústredňou HTS-SS Nitro alebo HTS-SS Blue s telemetrickými snímačmi. Pri použití prijímačov Optima 6, Optima 6 Light alebo prijímačov Optima 7 a 9 bez telemetrickej ústredne bude hlásená iba základná telemetrická funkcia - napájacie napätie prijímača.

HTS VOICE môžete jednoducho pomocou dodávanej konzoly upevniť na kovový držiak vysielačov Hitec, suchým zipsom na pult vysielača a pod. Pre jeho napájanie budete potrebovať dve mikrotužkové (AAA) alkalické batérie alebo NiMH akumulátory (pokiaľ možno s nízkym samovybíjaním). Do dátového portu VF modulu SPECTRA 24 alebo dátového portu vysielačov (Optic 5, Optic 6 Sport 2,4GHz, Eclipse Pro) sa pripája dodávaným plochým trojžilovým káblikom so štandardnými servokonektormi. Zásuvka dátového portu na HTS-VOICE je dvojitá, takže umožňuje súčasne pripojiť aj rozhranie HTS-IVIEW pre zobrazenie telemetrie na displeji Apple zariadení (iPod, iPhone, iPad).

Prevádzkový stav HTS-VOICE je signalizovaný indikačnu LED diódou a hlásením z reproduktora. Pre ovládanie slúži digitálne funkčné tlačidlo - dlhým stlačením tlačidla sa prístroj vypína a zapína, vychýlením hore a dole sa nastavuje hlasitosť alebo v nastavovacom režime slúži na pohyb v menu a nastavovanie požadovaných parametrov.

Základné nastavenie (voľba merných jednotiek imperiálne/metrické, nastavenie oneskorenia medzi hláseniami, voľbu rozsahu merania prúdu podľa použitého čidla) je možné vykonávať priamo s HTS-VOICE bez ďalších prídavných zariadení. Komfortné naprogramovanie hlasového výstupu zabezpečuje pripojenie HTS-VOICE k počítaču prostredníctvom rozhrania HPP-22. V obslužnom programe (verzia softvéru pre HPP-22 1.12 alebo novšia) môžete v prehľadnom menu voliť funkcie, ktorých hodnoty chcete hlásiť, intervaly hlásenia (nepretržité, oneskorenie 10 s, oneskorenie 30 s), pre jednotlivé snímače nastavovať údaje potrebné pre správne meranie ( počet listov vrtule pre otáčkomery, typ snímača pre meranie prúdu) a aktivovať výstražné hlásenia (spolu s prahovými úrovňami pre spustenie poplachu) pre jednotlivé merané veličiny. Nastavenie parametrov HTS-VOICE je samozrejme možné uložiť do pamäte a zase nahrať - môžete tak nastavenie hlasového výstupu "ušiť na mieru" jednotlivým modelom.

Obrázkový návod pre nastavenie HTS-VOICE s pomocou HPP-22 a počítačového programu a slovníček obsahujúci súpis anglických hlásení spolu s ich fonetickým prepisom a českým prekladom nájdete v sekcii "Na stiahnutie".

Súprava obsahuje: hlasový výstup HTS-VOICE, dátový kábel a návod.

Napájanie2x AAA tužková alkalická batéria
Rozmery98x55x35 mm
Hmotnosť50 g bez batérií, cca 75 g s batériami

Potrebujete poradiť?

Štěpán Šídlo
Ozvite sa mi...
Štěpán Šídlo
produktový špecialista
(Po - Pia, 8:00 - 16:00)

Prečo nakupovať u RCprofi?

Sme profesionáli a navyše pre vás máme tieto skvelé výhody.
Doprava zadarmo
nad 150 €
90 dní na vrátenie alebo výmenu
Poradenstvo od profesionálov
RC
servis
52 483 položiek
položiek v ponuke
10
rokov skúseností

V prípade nižšej hodnoty objednávky môžete využiť dopravu už od 3,50 €.

Predlžujeme možnosť výmeny alebo vrátenia nepoškodeného tovaru na 90 dní.

Neviete si s niečím rady? Navštívte našu RC poradňu alebo nás kontaktujte. Radi vám poradíme.

Pokazil sa váš model? Nielen pre našich zákazníkov zaisťujeme pozáručný servis RC modelov.

Vyberte si z jednej z najširších ponúk RC modelov, príslušenstva a náhradných dielov v SR.

Dôverujte profesionálom. Už viac ako 10 rokov sa venujeme predaju, servisu a testovaniu RC modelov.

Prečo nakupovať u RCprofi