10 % ZL'AVA na VŠETKO. Len do pondelka 22. apríla. Kód: RCSTART10.

DOCA 95000

DOCA 95000

Power banka DOCA 95000 mAh je naozajstný ťahúň. Keby sme vám prezradili, koľkokrát zvládne naštartovať vaše auto, mali by ste nás za bláznov. Tak vám aspoň povieme, že dokáže až 35× nabiť mobil a môžete do nej zapojiť aj predlžovačku. Celý popis »
Značka: DOCA Kód produktu: IL-DG-600
Záruka: 2 roky
348,90 € s DPH
nie je skladom

PREČO VYBRAŤ PRÁVE DOCA 95000?

Nikto nikdy nebol na kempovanie pripravenejší než vy s power bankou DOCA 95000 mAh. Vďaka výstupu pre klasickú predlžovačku z nej môžete nasávať energiu prakticky na čokoľvek - na varenie na elektrickej platničke alebo napríklad na rádio k tancu i na počúvanie. K tomu všetkému je pripravená za 6 hodín nabíjania.
Pokiaľ bude vaše auto na konci svojich síl, uplatní sa DOCA 95000 mAh ako štartovací zdroj. Zvládne auto naštartovať znovu a znovu. A znova. Naviac má silnú 10W baterku, s ktorou môžete v noci posedieť pri poháriku alebo sa pokojne vydať na lov medveďa.
V marci 2017 bola kapacita tohto produktu navýšená z 75000 mAh na 95000 mAh pre dlhodobejšie komfort.

AKO DLHO DOCA 95000 VYDRŽÍ?

Pred použitím je nutné skontrolovať výkon zariadenia, ktoré chcete pripojiť. DOCA 95000 z bezpečnostných dôvodov zvládne poháňať zariadenia s výkonom do 500W. Aj cez toto obmedzenie je možné zapojiť väčšinu ventilátorov, lámp, reproduktorov a tiež veľké množstvo monitorov, vŕtačiek a mnoho ďalšieho!
Informáciu o výkone možno dohľadať v manuáli či zadnej strane každého zariadenia predávaného v Českej republike.

VHODNÁ NA DLHÉ CESTOVANIE

Tento produkt je stvorený k poriadnemu cestovaniu! Prakticky nepotrebujete žiadnu ďalšiu energiu - DOCA 95000 si s týmito starosťami bez problémov poradí a vy sa tak vyhnete neustálemu nervovaniu kvôli nedostatočnej energiu, nech už ste kdekoľvek - na pláži, v pralese či zrovna na ceste.

RÝCHLE OPÄTOVNÉ NABITIE

Je to skoro neuveriteľné, ale túto pecku nabijete s naším špeciálnym káblom za neuveriteľných 6 hodín! Čo viac by si mohol cestovateľ priať? :) Než sa vyspíte, už sa na vás bude opäť smiať v plnej svojej sile.

UNIVERZÁLNA ZÁSUVKA

Európsky, americký či austrálsky adaptér? Aj od týchto starostí vám DOCA 95000 nadobro pomôže! Do univerzálnej zásuvky budete schopní strčiť čokoľvek!

SILNÉ SVIETIDLÁ PRE KAŽDÚ SITUÁCIU

DOCA 95000 disponuje veľmi silným 10W svietidlom po boku a 8W svietidlom v prednej časti, ktorá je vhodná pri pohybovaní - obe sa dajú ľubovoľne stmievať. Tým si zaistíte najvyšší komfort, nech už ste kdekoľvek!

PORADÍ SI TAKMER S KAŽDÝM ZARIADENÍM

Takmer na všetko, na čo si pri cestovaní spomeniete si môžete rovno zapojiť do zariadenia DOCA 95000 - či už je to telefón, notebook alebo trebárs aj varič. Len pozor na limity, ktoré sú popísané v manuáli (napr. 500W obmedzenia). Zariadenie má iba pasívne chladenie a pre bezpečnosť je nutné dodržiavať stanovené odporúčania.

ŠTARTOVANIE ÁUT

Dostali ste sa do situácie, kedy auto nejde a ste mimo signál? So zariadením DOCA 95000 sa ani v tomto momente nebudete musieť dlho stresovať! Stačí zapojiť štartovacie káble, zapnúť powerbanku a naštartovať! Proste sa za pár minút rozbehnete znova! :) Celkovo to zvládne behom jedného cyklu až 90x s autami do objemu 6000CC.

JEDNODUCHÉ OVLÁDANIE

Otočiť gombík a zastrčiť kábel zvládne aj technický neznalec - ovládanie DOCA 95000 je veľmi jednoduché a zvládne to naozaj každý!

DIGITÁLNY DISPLEJ

Za každej situácie budete vedieť, či si ešte môžete dopriať veľa energie či naozaj začať hľadať zásuvku :). K tomu vám pomôže digitálny displej s odhadom zostávajúcej energie.

BRAŠNA CEZ RAMENO

A toto je už len malý bonus, ale veľká výhoda pre vás! Samotná powerbanka váži menej ako 3 kg. S touto taškou ju zvládne pohodlne prenášať aj malé dieťa!

Technické parametre:

  • Priložené štartovacie káble - štart auta na 1 nabitie až 90×
  • 4 typy výstupov pre štart auta (12 V), pre predlžovačku (110 a 220 V), pre notebook (12, 16, 19 V), pre mobil (1 a 2,1 A)
  • LED indikácia nabitia v percentách
  • Ochrana proti prebitiu, prehriatiu a prepätiu
  • Výkonné 10W LED svietidlo
  • Doba nabíjania: až 6 hodín
  • Výkon: 351.5Wh (95Ah * 3.7V)
  • Vstup: 12.6V-5A
  • Veľkosť: 218 × 100 × 224 mm
  • Hmotnosť: 2.8 kg
  • Prevádzková teplota: -35 ° C - 35 ° C

Potrebujete poradiť?

Štěpán Šídlo
Ozvite sa mi...
Štěpán Šídlo
produktový špecialista
(Po - Pia, 8:00 - 16:00)

Prečo nakupovať u RCprofi?

Sme profesionáli a navyše pre vás máme tieto skvelé výhody.
Doprava zadarmo
nad 150 €
90 dní na vrátenie alebo výmenu
Poradenstvo od profesionálov
RC
servis
52 483 položiek
položiek v ponuke
10
rokov skúseností

V prípade nižšej hodnoty objednávky môžete využiť dopravu už od 3,50 €.

Predlžujeme možnosť výmeny alebo vrátenia nepoškodeného tovaru na 90 dní.

Neviete si s niečím rady? Navštívte našu RC poradňu alebo nás kontaktujte. Radi vám poradíme.

Pokazil sa váš model? Nielen pre našich zákazníkov zaisťujeme pozáručný servis RC modelov.

Vyberte si z jednej z najširších ponúk RC modelov, príslušenstva a náhradných dielov v SR.

Dôverujte profesionálom. Už viac ako 10 rokov sa venujeme predaju, servisu a testovaniu RC modelov.

Prečo nakupovať u RCprofi