214274 Extra 330SC Kit

Doprava zadarmo

214274 Extra 330SC Kit

Stavebnica 3D akrobatického lietadla EXTRA 330SC o rozpätí 1150 mm skonštruovaného špičkovým pilotom Gernot Bruckmann. Model z ELAPORu pre striedavý motor triedy AXI 2820, 50-70 regulátor, 3S LiPo 2600 mAh a 4 mikroserva. Ovládané krídelká, smerovka, výškovka. Celý popis »
Značka: Multiplex Kód produktu: PM-1M401079
Záruka: 2 roky EAN: 4041033062746
151,67 € s DPH
nie je skladom

Pri konštruovaní najnovšieho člena rodiny tradične skvelých modelov z penového Elaporu spojil svoje sily tím MULTIPLEX so špičkovým pilotom a konštruktérom Gernot Bruckmann, s dizajnérom Mirca Percorarim a firmou Extra Aircraft. Spojili sa skúsenosti svetového šampióna v 3D akrobacii so špičkovou technológiou konštrukcie penových modelov podporené jedným z najlepších svetových výrobcov skutočných lietadiel s tvorivosťou majstra priemyselného dizajnu a narodila sa Extra 330SC, nadupaný plnokrvník pre brutálnu 3D freestyle akrobaciu, ktorý poteší každého skúseného pilota!

Trup modelu je zhotovený z penového ELAPORu s "multiplexácky" premyslenou vnútornou výstužnou konštrukciou z preglejkových, laserom vyrezávaných dielov poskytujúcich modelu pri nízkej hmotnosti potrebnú pevnosť. Konštrukcia tvorí "chrbticu" modelu; nesie motor, regulátor, pohonný akumulátor a podvozok. Extra 330SC je konštruovaná pre striedavý motor Permax BL-O 3520-0920 s regulátorom MULTIcont BL-55 S-BEC a dvojlistou vrtuľou 14x7" s precíznym plastovým kužeľom, ktorý sa upevňuje do čela v zadnej montáži. Na hornej strane trupu je odnímateľný kryt (pridržiavaný magnetmi) priestoru pre akumulátor a palubnú elektroniku, ktorého súčasťou je aj priehľadný kryt kabíny s naznačeným kokpitom so sedačkou a prístrojovou doskou. Serva smerovky a výškovky sú umiestnené v priestore kabíny a kormidla ovládajú lanovody.

Dvojdielne krídlo so súmerným profilom je z penového ELAPORu; má veľmi ľahkú komorovú konštrukciu s hlavným nosníkom tvoreným uhlíkovou rúrkou. Polovice sa spájajú pomocou uhlíkovej rúrky a na mieste sa zaisťujú špeciálnou západkou. Pre serva krídeliek (veľkosti HS-82MG) sú pripravené šachty s plastovými držiakmi; krídelká sú ovládané krátkymi drôtovými tiahlam

Chvostové plochy sú tiež z ELAPORu s ľahkou komorovou konštrukciou s vnútornými balzovými výstuhami, k trupu sa upevňujú pomocou plastových čapov a skrutiek. Všetky kormidla (vrátane krídeliek) sú pre zaistenie presného a ľahkého chodu zavesená na ohybných alebo otočných závesoch.

Pristávacie zariadenie je pevný dvojkolesový podvozok s uhlíkovými nohami a riaditeľnou drôtovú ostrohou spraženou so smerovkou.

Pre povrchovú úpravu stavebnica obsahuje súpravu samolepiek v špeciálnom "osobnom" dizajne Gernot Bruckmann (autor dizajnu Mirco Percorari).

K napájaniu pohonnej jednotky modelu budete potrebovať LiPo akumulátor s kapacitou 2600-2700 mAh a zaťažiteľnosťou aspoň 35 C.

Konštrukcia modelu počíta so 4 mikroservami; šachty a držiaky serv sú šité na mieru servám Hitec HS-82MG a podobným.

K ovládaniu modelu v zásade stačí bežná štvorkanálová RC súprava, pre využitie všetkých možností modelu je optimálne používať aspoň šesťkanálovú počítačovú RC súpravu s dvojitými a exponenciálnymi výchylkami a mixy. V návode nájdete odporúčané veľkosti výchyliek pre klasickú F3A akrobaciu, 3D akrobaciu aj extrémnu 3D akrobaciu (vrátane špeciálnych mixov, ktoré rád používa Gernot Bruckmann).

Stavebnica obsahuje: penové výlisky dielov trupu, krídla a chvostových plochy z ELAPORu, zostavenú vnútornú preglejkovú konštrukciu trupu, balzové výstuhy chvostových plôch, uhlíkové rúrkové nosníky krídla, kryt kabíny, plastový vrtuľový kužeľ, pevný uhlíkový podvozok s ľahkými kolesami a aerodynamickými krytmi z ELAPORu, uhlíkovú rúrkovou spojku krídla, súpravu drobného príslušenstva, tri archy samolepiek a návod.

Rozpätie [mm]1150
Dĺžka [mm]1200
Hmotnosť [g]1350
Plocha krídla [dm2]36
Ovládané funkcieS,V,K(2),M
Stavebná náročnosťS2
Náročnosť pilotážeP3,P4

Pohon a RC vybavenie:

Motor*Permax BL-O 3520-0920
Regulátor*MULTIcont BL55 S-BEC
Vrtuľa*14x7“
AkumulátorFOXY G2 11,1 V 2600 mAh
Serva4x HS-82MG
RC súpravamin. 4 kanály, ale radšej aspoň 5 kanálová počítačová
*) Súčasť pohonného setu MULTIPLEX #33 2673.

Potrebujete poradiť?

Štěpán Šídlo
Ozvite sa mi...
Štěpán Šídlo
produktový špecialista
(Po - Pia, 8:00 - 16:00)

Prečo nakupovať u RCprofi?

Sme profesionáli a navyše pre vás máme tieto skvelé výhody.
Doprava zadarmo
nad 150 €
90 dní na vrátenie alebo výmenu
Poradenstvo od profesionálov
RC
servis
52 483 položiek
položiek v ponuke
10
rokov skúseností

V prípade nižšej hodnoty objednávky môžete využiť dopravu už od 3,50 €.

Predlžujeme možnosť výmeny alebo vrátenia nepoškodeného tovaru na 90 dní.

Neviete si s niečím rady? Navštívte našu RC poradňu alebo nás kontaktujte. Radi vám poradíme.

Pokazil sa váš model? Nielen pre našich zákazníkov zaisťujeme pozáručný servis RC modelov.

Vyberte si z jednej z najširších ponúk RC modelov, príslušenstva a náhradných dielov v SR.

Dôverujte profesionálom. Už viac ako 10 rokov sa venujeme predaju, servisu a testovaniu RC modelov.

Prečo nakupovať u RCprofi