55820 Prijímač RX-9 DR compact M-LINK 2,4GHz

55820 Prijímač RX-9 DR compact M-LINK 2,4GHz

Dvojitý (diverzitný) deväťkanálový prjímač 2.4GHz M-LINK, Fail-safe, telemetria, PC interface, dvojprijímačovú prevádzku alebo sériový servovýstup SRXL-MULTIPLEX, napájanie 3,5 ... 9,0V. Hmotnosť 18,5 g. Predĺžený dosah, zmenšená krabička. Celý popis »
Značka: Multiplex Kód produktu: PD-1M15016
Záruka: 2 roky EAN: 4041033028209
106,09 € s DPH
nie je skladom

Dvojitý (diverzitný) deväťkanálový 2,4 GHz prijímač s FHSS systémom MULTIPLEX M-LINK s prenosom telemetrie, vďaka vstavanému predzosilňovaču predĺženým dosahom (znateľne prekonáva dosah bežných 2.4GHz prijímačov) a zvýšeným rozsahom napájacieho napätia (4-6 Ni-xx, 2s Li -poly). Použitie M-LINK prenosovej technológie prináša vysokú odolnosť voči rušeniu a možnosť nastavenia núdzových výchyliek (fail-safe) pre prípad výpadku alebo silného rušenia signálu vysielača.

Prijímač je určený pre všeobecné použitie v modeloch všetkých kategórií; vďaka kompaktným rozmerom, nízkej hmotnosti a konektorom zasúvaným v pozdĺžnej osi je zvlášť vhodný pre modely s veľmi štíhlym trupom, ako sú vetrone F3B, F3J pod. Pre štíhle trupy je tiež výhodná dvojica antén so zvodmi rôznych dĺžok.

RX-9-DR M-LINK Compact obsahuje obvody dvoch prijímačov so zvláštnymi anténami, ktoré pracujú paralelne, čo zaručuje pri správnej inštalácii antén (navzájom kolmo) vysokú spoľahlivosť prenosu riadiaceho signálu bez ohľadu na vzájomnú polohu vysielača a modelu. Pomocou diverzitného kábla # 85070 je možné ho prepojiť do "tandemu" s ľubovoľným M-LINK prijímačom MULTIPLEX umožňujúcim "dvojprijímačový" prevádzkový režim. Prepojené prijímače potom na palube modelu pracujú spoločne, pričom servám je odovzdávaný vždy signál z prijímača s najkvalitnejším príjmom. Jednoducho tak môžete realizovať palubnú sústavu so štvornásobnou diverzitou pre zabezpečenie ideálnych príjmových podmienok a eliminovať tak vplyv smerovosti prijímačových antén. Týmto spôsobom dosiahnete dosiaľ nepoznanej úrovne bezpečnosti prenosu riadiaceho signálu pre veľké a rýchle modely lietadiel a vrtuľníkov.

RX-7-DR M-LINK Compact má tiež možnosť výstupný servosignál odovzdávať do ďalších zariadení, ako sú riadiace jednotky pre flybarless vrtuľníky alebo multikoptéry, v sériovej podobe po jednom kábli v systéme SRXL-MULTIPLEX. Tým sa výrazne zjednodušuje palubná inštalácia, odpadá množstvo prepojovacích káblov. Pozn.: Prijímač môže pracovať buď v dvojprijímačovom režime, alebo so sériovým servo výstupom - oboje súčasne nie je možné.

Párovanie s vysielačom a nastavovanie fail-safe núdzových výchyliek sa vykonáva s pomocou programovacieho tlačidla SET na prijímači, prevádzkové stavy sú indikované LED diódou.

Prijímač je vybavený dátovou zásuvkou pre pripojenie vonkajších snímačových modulov (až 16 modulov prepojovaných sériovo) pre prenos telemetrie do vysielača.

Pri použití PC interfejsového kábla # 85149 a PC programu MULTIPLEX Launcher (voľne k stiahnutiu na webových stránkach MULTIPLEX) alebo programátora # 82094 MultiMate môžete nastavovať núdzové výchylky Fail-safe individuálne pre jednotlivé kanály. Možno tak realizovať kombinované nastavenie obvyklé pre modely vrtuľníkov - v núdzovom stave sa plyn sťahuje na voľnobeh, zatiaľ čo ostatné serva zachovávajú poslednú správnu polohu, čím sa obmedzí riziko prudkého "skoku" kolektívneho a cyklického riadenia po obnovení normálneho príjmu.

Pri použití PC interfejsového kábla # 85149 a PC programu MULTIPLEX Launcher môžete tiež aktualizovať softvér prijímača, detailne skúmať stav počítadla chybových stavov (registruje chyby napájania a príjmu signálu) a priraďovať adresy pre vonkajšie telemetrické senzorové moduly (pričom jednu z adries môžete nastaviť ako prioritnú - hodnoty z nej budú do vysielača putovať častejšie, než z ostatných senzorov, takže zvolená hodnota bude aktuálnejšie, bez oneskorenia) a prepínať dvojprijímačový prevádzkový režim alebo prevádzku so sériovým servo výstupom.

Umožňuje pripojenie stabilizačného systému MULTIPLEX WINGSTABI.

Prijímač RX-9-DR M-LINK je vybavený zdierkami pre štandardné konektory UNI (=JR/Graupner, Hitec).

Modulácia/Kódovanie2.4GHz M-LINK
Počet kanálov9
FunkcieFail-safe,Telemetria,Dvojprijímačová prevádzka
Napájanie4.8V,6V,7.4V
Hmotnosť [g]18.5

Potrebujete poradiť?

Štěpán Šídlo
Ozvite sa mi...
Štěpán Šídlo
produktový špecialista
(Po - Pia, 8:00 - 16:00)

Prečo nakupovať u RCprofi?

Sme profesionáli a navyše pre vás máme tieto skvelé výhody.
Doprava zadarmo
nad 150 €
90 dní na vrátenie alebo výmenu
Poradenstvo od profesionálov
RC
servis
52 483 položiek
položiek v ponuke
10
rokov skúseností

V prípade nižšej hodnoty objednávky môžete využiť dopravu už od 3,50 €.

Predlžujeme možnosť výmeny alebo vrátenia nepoškodeného tovaru na 90 dní.

Neviete si s niečím rady? Navštívte našu RC poradňu alebo nás kontaktujte. Radi vám poradíme.

Pokazil sa váš model? Nielen pre našich zákazníkov zaisťujeme pozáručný servis RC modelov.

Vyberte si z jednej z najširších ponúk RC modelov, príslušenstva a náhradných dielov v SR.

Dôverujte profesionálom. Už viac ako 10 rokov sa venujeme predaju, servisu a testovaniu RC modelov.

Prečo nakupovať u RCprofi