10 % ZL'AVA na VŠETKO. Len do pondelka 22. apríla. Kód: RCSTART10.

264278 Rockstar RR

Doprava zadarmo

264278 Rockstar RR

ARF set vysokovýkonného akrobatického dvojplošníka z ELAPORu o rozp. 1050 mm so striedavým motorom Himax C4220, 60A regulátorom a 4 servami. Ovládané krídelká, smerovka a výškovka. Dôkladne namotorovaný akrobatický model pre pokročilých pilotov. Celý popis »
Značka: Multiplex Kód produktu: PM-1M401075RR
Záruka: 2 roky EAN: 4041033082782
208,61 € s DPH
nie je skladom

Najnovší model z ELAPORových dielní Multiplexu poteší všetkých, ktorí to majú radi horúce a akrobatické. Elegantný dvojplošník "pittsovských" tvarov vám riadne zdvihne adrenalín! Rockstar z ARF setu so vstavaným striedavým motorom Himax, regulátorom a servami môžete pripraviť k letu za pár hodín. A dôkladnému zvislému vŕtaniu do oblohy - či už máte radi klasickú akrobaciu alebo 3D visenie na vrtuli - nebude stáť nič v ceste!

Trup modelu je zhotovený z penového ELAPORu s "multiplexácky" premyslenou vnútornou výstužnou konštrukciou z preglejkových, laserom vyrezávaných dielov. Tá tvorí "chrbticu" modelu; nesie motor, pohonný akumulátor, serva a podvozok. Striedavý motor Himax C4220-0620 je upevnený v prove na duralovom lôžku s dištančnými stĺpikmi. Motorový kryt z ELAPORu je odnímateľný s magnetickými zámkami. Priehľadný kryt kabíny uzatvára kokpit s figurínou "rockerov", sedačkou a prístrojovou doskou. Akumulátor sa zasúva do lôžka umiestneného pod odnímateľnou krytkou na hornej časti provy. Serva smerovky a výškovky sú namontované v drevenej výstužnej konštrukcii pod lôžkom pre pohonný akumulátor a kormidla ovládajú drôtovými tiahlami.

Jednodielne krídlá s polosúmerným profilom sú z penového ELAPORu s výstuhami z uhlíkových rúriek. K trupu sa upevňujú polyamidovými skrutkami; medzikrídelné vzpery majú rýchloupínacie plastové zámky. Dolné krídelká sú ovládané krátkymi drôtovými tiahlami dvojicou serv HS-82MG, horné sú pripojené drôtovými tiahlami. Použitie dvojitých pák s farebne odlíšenými ľavými a pravými variabilnými koncovkami umožňuje pri demontáži "vycvaknúť" prepojovacie tiahlo aj s valčekmi variabilných koncoviek, takže nemusíte zakaždým znova nastavovať horné krídelká do neutrálu.

Chvostové plochy sú tiež z ELAPORu s laminátovými výstuhami.

Pristávacie zariadenie v základnom prevedení je dvojkolesový podvozok s duralovými nohami, ELAPORovými krytmi kolies a riaditeľnou drôtovou ostrohou spraženou so smerovkou.

K napájaniu budete potrebovať LiPo štvorčlánok so zaťažiteľnosťou aspoň 30C, výborne bude vyhovovať FOXY G2 14,8 V 2600 mAh.

Pre ovládanie modelu s pevným podvozkom v zásade stačí bežná štvorkanálová RC súprava, pre využitie všetkých možností modelu je optimálne používať aspoň päťkanálovú počítačovú RC súpravu.

Stavebnica obsahuje: zostavený trup z ELAPORu s osadeným motorom a elektronikou, zostavené krídlá so servami, pevný duralový podvozok, ľahké kolesá, vrtuľu APC 14x7 s plastovým kužeľom a unášačom, súpravu drobného príslušenstva a návod.

Rozpätie [mm]1050
Dĺžka [mm]1060
Hmotnosť [g]1800
Plocha krídla [dm2]48
Ovládané funkcieS,V,K(2),M
Stavebná náročnosťS2
Náročnosť pilotážeP2,P3
MPX rocker
Motor*Himax C4220-0620*
Regulátor*Multicont BL 60 SD
Vrtuľa*APC 14x7E
AkumulátorFOXY 14,8 V 2600 mAh
Serva*4x HS-82MG
RC súpravamin. 4 kanály, ale radšej aspoň 5 kanálová počítačová
*) Súčasť ARF (RR) setu

Potrebujete poradiť?

Štěpán Šídlo
Ozvite sa mi...
Štěpán Šídlo
produktový špecialista
(Po - Pia, 8:00 - 16:00)

Prečo nakupovať u RCprofi?

Sme profesionáli a navyše pre vás máme tieto skvelé výhody.
Doprava zadarmo
nad 150 €
90 dní na vrátenie alebo výmenu
Poradenstvo od profesionálov
RC
servis
52 483 položiek
položiek v ponuke
10
rokov skúseností

V prípade nižšej hodnoty objednávky môžete využiť dopravu už od 3,50 €.

Predlžujeme možnosť výmeny alebo vrátenia nepoškodeného tovaru na 90 dní.

Neviete si s niečím rady? Navštívte našu RC poradňu alebo nás kontaktujte. Radi vám poradíme.

Pokazil sa váš model? Nielen pre našich zákazníkov zaisťujeme pozáručný servis RC modelov.

Vyberte si z jednej z najširších ponúk RC modelov, príslušenstva a náhradných dielov v SR.

Dôverujte profesionálom. Už viac ako 10 rokov sa venujeme predaju, servisu a testovaniu RC modelov.

Zákazníci sa pozreli tiež na


Prečo nakupovať u RCprofi