10 % ZL'AVA na VŠETKO. Len do pondelka 22. apríla. Kód: RCSTART10.

264269 Panda RR

264269 Panda RR

Model vetroňa vyrobený z takmer nezničiteľného ELAPORu pre začínajúcich modelárov. ARF set obsahuje hotový model lietadla s motorom Permax 400/6V, prijímačom/regulátorom RX-3 M-LINK ID8, 2 servami, 2S LiPo aku 950mAh a sklopnou vrtuľou. Ovládaná smerovka, výškovka a plyn. Celý popis »
Značka: Multiplex Kód produktu: PM-1M401071RR
Záruka: 2 roky EAN: 4041033052693
107,61 € s DPH
nie je skladom

PANDA RR + je úhľadný malý vetroň ideálny pre rekreačné poletovanie na menších plochách a svahoch. MULTIPLEX jej dal do vienka tradične odolnú a do detailu premyslenú konštrukciu z takmer nezničiteľného penového ELAPORu s elegantným vzhľadom a výbornými letovými vlastnosťami. Krídlo modelu je dvojdielne a plávajúca výškovka odnímateľná pre ľahkú prepravu - proste MULTIPLEX nám prináša ideálneho spoločníka, ktorý nezaberie veľa miesta, je nenáročný na RC vybavenie a nepokazí žiadnu zábavu. A v prevedení RR + je Panda pripravená k prvému vzletu doslova za pár minút!

Trup modelu je zhotovený z takmer nezničiteľného penového ELAPORu. Tajomstvom, ktoré umožňuje mať penový trup tak štíhly, je štvorhranná tenkostenná rúrka zo zliatiny hliníka vystužujúce trup od krídla po chvostové plochy. Motor Permax 400/6V so sklopnou vrtuľou 6x3" je namontovaný v prove trupu. Konštruktéri Multiplexu samozrejme nezabudli trup opatriť nasávacími a výstupnými otvormi zabezpečujúcimi chladenie motora, regulátora a pohonného akumulátora, súčasťou stavebnice je aj sklopná vrtuľa s "turbo" kužeľom so stredovým otvorom pre nasávanie chladiaceho vzduchu. Prístup do priestoru kabíny k pohonnému akumulátoru, kombinovanému prijímaču/regulátoru a servám umožňuje odnímateľný kryt na spodnej strane trupu.

Serva smerovky a výškovky Nano-S sú "zacvaknuté" do plastových rámčekov vlepených do šácht v priestore kabíny. Obe kormidlá sú ovládané pomocou drôtových ťahadiel.

Krídlo modelu z penového ELAPORu je dvojdielne s nosníkmi zo štvorhrannej rúrky zo zliatiny hliníka, ktorých vyčnievajúce časti sa zasúvajú do stredovej plastovej spojky. Polovice krídla sú na mieste zaistené dômyselnou západkou pri koreni krídla.

Chvostové plochy sú takisto z penového ELAPORu. Plávajúca výškovka je dvojdielna, odnímateľná, opatrená plastovou spojkou so zámkom.

Pre napájanie je v súprave dodávaný Li-poly dvojčlánok s kapacitou 950 mAh so zaťažiteľnosťou 20C. Pokiaľ si budete kupovať ďalšie súpravy inej značky, voľte ich podľa rozmerov a hmotnosti tak, aby vám bez ďalšieho dovažovania čo najlepšie vychádzala správna poloha ťažiska.

K ovládaniu modelu v zásade vystačíte s ktoroukoľvek 2,4GHz RC súpravou MULTIPLEX M-LINK, takže môžete použiť napríklad aj palubné vybavenie z vášho "olietaného" začiatočníckeho RC sete s vysielačom SMART SX.

RR + set obsahuje: hotový a osadený trup motorom, vrtuľou, prijímačom/regulátorom a 2 servami, krídlo a chvostové plochy z penového ELAPORu, súpravu drobných dielov a príslušenstva a návod

Rozpätie [mm]1160
Dĺžka [mm]800
Hmotnosť [g]520
Ovládané funkcieS,V,M
Stavebná náročnosťS0
Náročnosť pilotážeP1

Pohon a RC vybavenie:

Panda RR+
Motor*PERMAX 400/6V
Regulátor*přijímač/regulátor RX-3 cont M-LINK ID8
Vrtuľa*sklopná s listami 6x3"
Akumulátor*Li-BATT FX 2/1-950 mAh 7,4 V
Serva*2x Nano-S
RC súpravamin. 4 kanály MULTIPLEX M-LINK 2,4 GHz
*) Súčasť RR+ setu

Potrebujete poradiť?

Štěpán Šídlo
Ozvite sa mi...
Štěpán Šídlo
produktový špecialista
(Po - Pia, 8:00 - 16:00)

Prečo nakupovať u RCprofi?

Sme profesionáli a navyše pre vás máme tieto skvelé výhody.
Doprava zadarmo
nad 150 €
90 dní na vrátenie alebo výmenu
Poradenstvo od profesionálov
RC
servis
52 483 položiek
položiek v ponuke
10
rokov skúseností

V prípade nižšej hodnoty objednávky môžete využiť dopravu už od 3,50 €.

Predlžujeme možnosť výmeny alebo vrátenia nepoškodeného tovaru na 90 dní.

Neviete si s niečím rady? Navštívte našu RC poradňu alebo nás kontaktujte. Radi vám poradíme.

Pokazil sa váš model? Nielen pre našich zákazníkov zaisťujeme pozáručný servis RC modelov.

Vyberte si z jednej z najširších ponúk RC modelov, príslušenstva a náhradných dielov v SR.

Dôverujte profesionálom. Už viac ako 10 rokov sa venujeme predaju, servisu a testovaniu RC modelov.

Zákazníci sa pozreli tiež na


Prečo nakupovať u RCprofi