13 % zľava na VŠETKO. 13. narodeniny = AFTERPARTY. Využite kód: NARODENINY13. Len do 20. marca.

264285 EXTRA 300 S ARF set

Doprava zadarmo

264285 EXTRA 300 S ARF set

ARF set akrobatického lietadla (rozpätie 1200 mm) z ELAPORu s nainštalovaným striedavým motorom BL3720-630, 50A regulátorom a 4 servami. Model s veľmi precízne prepracovanou konštrukciou, ovládané krídelká, smerovka, výškovka. Celý popis »
Značka: Multiplex Kód produktu: PM-1M401072
Záruka: 2 roky EAN: 4041033112854
220,05 € s DPH
nie je skladom

EXTRA 300S, najnovšie akrobatický elektrolety z ELAPORu od Multiplexu potvrdzuje príklon k maketám. Po Tucano sa teraz môžete pustiť do akrobatického špeciálu, ktorý je konštruovaný predovšetkým s ohľadom na lietanie klasickej akrobacie, ale vie aj dobre visieť na vrtuli v 3D obratoch. Nebol by to ani MULTIPLEX, keby nepriniesol "Bielu ešte belšiu!" v tom najlepšom modelárske prevedení!

Na prvý pohľad vás upúta čisté prevedenie s maketovými zapustenými závesmi kormidiel - nemusíte premáhať odpor peny, kormidla sa pohybujú ľahko a hladko v celom 3D veľkom rozsahu. Podvozok je priskrutkovaný k robustnej preglejkovej doske zapustenej do trupu, všetky diely výborne lícujú a povrchová úprava je elegantná a bez chybičky ... A navyše, model je skoro úplne hotový, s osadeným motorom, regulátorom a servami!

Trup modelu je zhotovený z penového ELAPORu s "multiplexácky" premyslenou vnútornou konštrukciou poskytujúcou modelu pri nízkej hmotnosti potrebnú pevnosť, ľahký prístup k motoru a elektronike a zaisťujúcou dobré chladenie motora, regulátora aj pohonného akumulátora. Striedavý motor Permax BL-O 3720-0630 poháňajúci trojlistou vrtuľu 12x8" s precíznym plastovým kužeľom je upevnený v zadnej montáži na preglejkovej prepážke. Motorový kryt upevnený dvoma magnetmi po stranách je ľahko snímateľný a umožňuje prístup k motoru a 50 A regulátoru MULTIcont BL50. Na hornej strane trupu pred kabínou je odnímateľný kryt priestoru pre akumulátor a prijímač (opäť pridržiavaný magnetmi). Priehľadný kryt kabíny s naznačeným kokpitom so sedačkou a prístrojovou doskou je pevný. Serva smerovky a výškovky sú umiestnené v chvoste a kormidla ovládajú krátkymi priamymi tiahlami.

Dvojdielne krídlo so súmerným profilom je z penového ELAPORu; polovice sa spájajú pomocou uhlíkovej rúrky a k trupu pripevňujú skrutkami. Serva krídeliek sú nainštalované; krídelká sú opäť ovládané krátkymi drôtovými tiahlami.

Chvostové plochy sú tiež z ELAPORu, k trupu sa upevňujú pomocou plastových čapov a skrutiek.

Pristávacie zariadenie je pevný dvojkolesový podvozok s duralovými nohami a riaditeľnou ostrohou spraženou so smerovkou.

Povrchová úprava modelu je už úplne hotová s farebným nástrekom a samolepkami.

K napájaniu pohonnej jednotky modelu budete potrebovať štvorčlánkový LiPo akumulátor s kapacitou 2600-2700 mAH a zaťažiteľnosťou aspoň 25 C, pre 3D akrobaciu aspoň 35C.

Pre ovládanie modelu s pevným podvozkom v zásade stačí bežná štvorkanálová RC súprava, pre využitie všetkých možností modelu je optimálne používať aspoň šesťkanálovú počítačovú RC súpravu.

Regulátor MULTIcont BL50 sa nastavuje a programuje rovnakým spôsobom ako naše regulátory rady RAY a je možné použiť programovaciu kartu pre regulátory RAY.

Stavebnica obsahuje: zostavený trup s nainštalovaným motorom, regulátorom a 2 servami, serva sú namontované priamo v krídlach, chvostové plochy z ELAPORu, trojlistú vrtuľu s plastovým kužeľom, pevný duralový podvozok s kolesami a aerodynamickými krytmi, uhlíkovú rúrkovú spojku krídla, súpravu drobného príslušenstva a návod.

Rozpätie [mm]1200
Dĺžka [mm]1086
Hmotnosť [g]1450
Plocha krídla [dm2]37.23
Ovládané funkcieS,V,K(2),M
Stavebná náročnosťS1
Náročnosť pilotážeP2,P3

Pohon a RC vybavenie:

MPX akroMPX 3D
Motor*PERMAX BL-O 3720-0630
Regulátor*MULTIcont BL50
Vrtuľa*12x8“
AkumulátorRAY G3 14,8 V 2700 mAhFOXY G2 14,8 V 2600 mAh
Serva*4x MS-13020
RC súpravamin. 4 kanály, ale radšej aspoň 5 kanálová počítačová
*) Súčasť ARF setu

Potrebujete poradiť?

Štěpán Šídlo
Ozvite sa mi...
Štěpán Šídlo
produktový špecialista
(Po - Pia, 8:00 - 16:00)

Prečo nakupovať u RCprofi?

Sme profesionáli a navyše pre vás máme tieto skvelé výhody.
Doprava zadarmo
nad 150 €
90 dní na vrátenie alebo výmenu
Poradenstvo od profesionálov
RC
servis
52 483 položiek
položiek v ponuke
10
rokov skúseností

V prípade nižšej hodnoty objednávky môžete využiť dopravu už od 3,50 €.

Predlžujeme možnosť výmeny alebo vrátenia nepoškodeného tovaru na 90 dní.

Neviete si s niečím rady? Navštívte našu RC poradňu alebo nás kontaktujte. Radi vám poradíme.

Pokazil sa váš model? Nielen pre našich zákazníkov zaisťujeme pozáručný servis RC modelov.

Vyberte si z jednej z najširších ponúk RC modelov, príslušenstva a náhradných dielov v SR.

Dôverujte profesionálom. Už viac ako 10 rokov sa venujeme predaju, servisu a testovaniu RC modelov.

Zákazníci sa pozreli tiež na


Prečo nakupovať u RCprofi