13261 EasyStar II RTF (mode 2 4)

13261 EasyStar II RTF (mode 2 4)

Školský motorový vetroň so striedavým motorom Himax C2830-1100. RC set z vysoko odolného ELAPORu, ovládané smerovka, výškovka; možno doplniť krídelká. Hotový model s motorom, regulátorom, sklop. vrtuľou 7x6", 2 servami a vysielačom SMART SX. Celý popis »
Značka: Multiplex Kód produktu: PM-1M40127
Záruka: 2 roky EAN: 4041033102619
252,50 € s DPH
nie je skladom
p> MULTIPLEX predstavuje nový EasyStar II v RTS sete s novou šesťkanálovou RC súpravou SMART SX - model skoro úplne pripravený k letu, so všetkým potrebným pre prvé krôčiky v lietaní s RC modelmi! Všetko je nové a pritom dôverne známe! Drak modelu z odolného penového ELAPORu, do detailu prepracovaná konštrukcia motorového pylónu s ľahko prístupným motorom, kužeľ so sklopnou vrtuľou pre minimalizáciu odporu v kĺzavom lete, krídlo umožňujúce ľahko doplniť ovládanie krídeliek, odnímateľná vodorovná chvostová plocha pre ľahkú prepravu, inteligentný - pre EasyStar II predprogramovaná - RC súprava s veľmi jednoduchou obsluhou ... proste paráda!

Rovnako ako jeho predchodca je EasyStar II spoľahlivý školský a cvičný ťahúň, ktorý uspokojí začínajúcich pilotov, ktorých prevedie od úvodného Osekávania pristávacej plochy až k základným akrobatickým obratom a termickému plachteniu. Rovnako tak poteší rekreačných víkendových letcov, ktorým poskytne skladný a pohodlne prepraviteľný model pre dokonale relaxačné polietanie, nosič kamery, platformu pre FPV systém ... čokoľvek chcete!

EasyStar II je školský a cvičný motorový vetroň z vysoko odolného ELAPORu poháňaný striedavým motorom. Vďaka svojej koncepcii s motorom uloženým na pylóne za krídlom veľmi dobre odoláva hrubšiemu zaobchádzaniu a znáša aj tvrdšie "čuchometrické" zapichnutie provy do rodnej hrudy, ktoré by u klasických modelov s motorom v prove viedli prinajmenšom k poškodeniu vrtule.

Trup s namontovaným striedavým motorom (s rotačným plášťom, Himax C2830-1100) uloženým v pylóne za krídlom so sklopnou vrtuľou, osadeným prednastaveným programovateľným regulátorom 20 A a servami smerovky a výškovky je vylisovaný z penového EPP. Kryt kabíny je odnímateľný s klasickými "zacvakávacími" uzávermi MULTIPLEX. Dvojdielne krídlo je tiež vylisované z EPP, pre krídelká sú pripravené predlisované šachty a súčasťou stavebnice sú potrebné páky a tiahla. Polovice krídla sa spájajú uhlíkovou rúrkovou spojkou.

Chvostové plochy v klasickom usporiadaní sú vylisované z EPP, sú ovládané pomocou drôtových lanovodov. Vodorovná chvostová plocha je pre jednoduchú prepravu odnímateľná.

Príprava k letu zahŕňa iba nasadenie polovíc krídla, upevnenie vodorovnej chvostovej plochy, zapojenie prijímača a pripojenie pohonného akumulátora. Ovládané sú smerovka, výškovka a otáčky motora; doplniť ovládanie krídeliek je otázka niekoľkých desiatok minút.

Na ovládanie modelu v RTR sete dostávate novú šesťkanálovú RC súpravu SMART SX s radom unikátnych funkcií a "vymožeností". Z hľadiska nastavovania nového modelu je najdôležitejšie to, že v modeli máte nainštalovaný prijímač RX-5 ID2, ktorý sa po zapnutí sám automaticky spáruje s vysielačom, ktorý rovnako automaticky prejde na pamäť č. 2 predprogramovanú pre Easy Star II. Vďaka tomu vy už nemusíte vôbec nič nastavovať, iba skontrolujete, či sú po zostavení modelu k letu kormidla v neutráli. Zmysly výchyliek serv a všetko ostatné už má vysielač v pamäti!

Ak sa rozhodnete doplniť ovládanie krídeliek (vyžaduje namontovanie dvoch serv HS-55, nie sú súčasťou ARF setu), nie je to problém, vysielač SMART SX má na tento účel pripravené dva kanály pre ich pripojenie.

Pre napájanie EasyStar II RTR v súprave nájdete trojčlánkový Li-po akumulátor 11.1 V s kapacitou 2000 mAh (zaťažiteľnosť 12C), používať môžete akékoľvek bežné Li-po trojčlánky s kapacitou 1800 - 2200 mAh. Pre nabíjanie je v RTR sete dodávaný sieťový nabíjač MULTIcharger L-703EQU s nabíjacím prúdom 700 mA.

EasyStar II je určený pre začiatočníkov - ako vždy dodávame - pod dohľadom skúseného pilota, rovnako ako pre každého, kto si chce len tak pekne rekreačne poletieť. Jeho letové vlastnosti sú príjemné a nezáludné. Model vás zoznámi s riadením modelu smerovkou a výškovkou - a v prípade doplnenia ovládania krídeliek i krídelkami. Zmenou pomeru dĺžok pák na servo a kormidlom môžete nastavovať veľkosti výchyliek vo veľkom rozmedzí. Začiatočník začne s malými výchylkami, bezpečnými aj pri nadmernom "kormidlovaní"; skúsený pilot si nastaví veľké, umožňujúce aj trošku tej základnej vetroňovej akrobacie - premety, sudové výkruty, súvratové zákruty idú EasyStaru II celkom dobre! Výkon motora je dostatočný pre živé stúpania, model pritom nie je nadmerne premotorovaný, čo by mohlo robiť problémy začínajúcim pilotom. EasyStar II vie využiť aj nie príliš silnú termiku a na oblohe dokáže vydržať "celé veky".

RTF set obsahuje: trup vylisovaný z ELAPORu s namontovaným prijímačom RX-5 M-LINK ID2, striedavým motorom, sklopnou vrtuľou 7x6", regulátorom otáčok 20A a 2 servami, krídlo vylisované z ELAPORu, vodorovnú chvostovú plochu z ELAPORu, uhlíkovú rúrkovu spojku krídla, predprogramovaný vysielač SMART SX M-LINK 2.4GHz, 3 batérie pre vysielač, sieťový nabíjač MULTIcharger L-703EQU, Li-po akumulátor 11,1 V 2000 mAh a podrobný návod na obsluhu.

Rozpätie [mm]1366
Dĺžka [mm]977
Hmotnosť [g]700
Plocha krídla [dm2]28
Ovládané funkcieS,V,M
Stavebná náročnosťS1
Náročnosť pilotážeP1

Pohon a RC vybavenie:

Motor*Himax C2830-1100
Regulátor*striedavý 20A
Vrtuľa*sklopná 7x6"
Akumulátor*11,1 V 2000 mAh 12C
Serva*2x Nano-S
RC súprava*Tx: SMART SX M-LINK 2.4GHz v móde 2+4, Rx: RX-5 ID2
*) Súčasť RTF setu

Potrebujete poradiť?

Štěpán Šídlo
Ozvite sa mi...
Štěpán Šídlo
produktový špecialista
(Po - Pia, 8:00 - 16:00)

Prečo nakupovať u RCprofi?

Sme profesionáli a navyše pre vás máme tieto skvelé výhody.
Doprava zadarmo
nad 150 €
90 dní na vrátenie alebo výmenu
Poradenstvo od profesionálov
RC
servis
52 483 položiek
položiek v ponuke
10
rokov skúseností

V prípade nižšej hodnoty objednávky môžete využiť dopravu už od 3,50 €.

Predlžujeme možnosť výmeny alebo vrátenia nepoškodeného tovaru na 90 dní.

Neviete si s niečím rady? Navštívte našu RC poradňu alebo nás kontaktujte. Radi vám poradíme.

Pokazil sa váš model? Nielen pre našich zákazníkov zaisťujeme pozáručný servis RC modelov.

Vyberte si z jednej z najširších ponúk RC modelov, príslušenstva a náhradných dielov v SR.

Dôverujte profesionálom. Už viac ako 10 rokov sa venujeme predaju, servisu a testovaniu RC modelov.

Zákazníci sa pozreli tiež na


Prečo nakupovať u RCprofi