264273 FunGlider RR

Doprava zadarmo

264273 FunGlider RR

Svižný a obratný malý motorový vetroň z vysoko odolného ELAPORu s ovládanými krídelkami, smerovkou, plávajúcou výškovkou. ARF set s nainštalovaným striedavým motorom Permax 2816-0900, 20 A regulátorom, sklopnou vrtuľou a 4 servami. Celý popis »
Značka: Multiplex Kód produktu: PM-1M401076
Záruka: 2 roky EAN: 4041033072738
151,33 € s DPH
nie je skladom

Mrštný motorový vetroň FunGlider nadväzuje na "odkaz" starších modelov MULTIPLEX Merlin a Panda. Kým Merlin bol pekne mrštný, ale pre veľa pilotov príliš malý, a Pande zase pre divokejšie lietanie chýbajú krídelká, FunGlider s rozpätím 1300 mm je veľký "presne tak akurát", má krídelká a primerane výkonný motor pre svižné poletovania v termike, za miernejších podmienok na svahu a príjemné akrobatické divočenie kdekoľvek. Proste MULTIPLEX nám prináša ideálneho spoločníka, ktorý nezaberie veľa miesta, je nenáročný na RC vybavenie a nepokazí žiadnu zábavu!

Trup modelu je zhotovený z takmer nezničiteľného penového ELAPORu. Motor Permax BL-O 2816-0900 je upevnený v prove na plastovom lôžku a je opatrený sklopnou vrtuľou 9x6". Konštruktéri Multiplexu samozrejme nezabudli trup opatriť nasávacími a výstupnými otvormi zabezpečujúcimi chladenie motora, regulátora a pohonného akumulátora. V priestore kabíny (prístupnom vďaka odnímateľnej krytke na spodnej strane trupu) je umiestnený striedavý regulátor MULTIcont BL-20 SD a je tu priestor pre umiestnenie pohonného akumulátora a prijímača.

Krídlo modelu z penového ELAPORu je dvojdielne s nosníkmi zo štvorhrannej rúrky zo zliatiny hliníka, ktorej vyčnievajúce časti slúžia zároveň ako spojka krídla. Serva krídeliek sú uložené v šachtách v oboch poloviciach krídla a krídelká ovládajú krátkymi priamymi drôtovými tiahlami.

Chvostové plochy sú takisto z penového ELAPORu. Plávajúca výškovka je dvojdielna, odnímateľná s plastovou spojkou so zámkom.

K napájaniu budete potrebovať Li-poly trojčlánok s kapacitou 850-1200 mAh sa zaťažiteľnosťou aspoň 20C. Konkrétny typ voľte tak, aby vám bez ďalšieho dovažovania čo najlepšie vychádzala správna poloha ťažiska.

Pre ovládanie modelu v zásade vystačíte aj s tou najobyčajnejšie štvorkanálovou RC súpravou, takže môžete použiť palubné vybavenie z vášho "olietaného" začiatočníckeho RC setu. Ideálne je samozrejme použitie aspoň päť- alebo šesť-kanálové počítačové RC súpravy umožňujúce nezávislé ovládanie krídeliek dvoma servami a ich mixovanie v úlohe aerodynamických bŕzd (obe krídelká sa vychyľujú súhlasne hore). To oceníte predovšetkým pri lietaní na svahu.

Stavebnica obsahuje: hotový trup, krídlo a chvostové plochy z penového ELAPORu s nainštalovaným striedavým motorom Permax BL-O 2816-0900, striedavým regulátorom otáčok MULTIcont BL 20 SD, 4 servami MPX Nano-S, sklopnou vrtuľou s listami 9x6" a návod.

Rozpätie [mm]1300
Dĺžka [mm]800
Hmotnosť [g]590
Plocha krídla [dm2]25.5
Ovládané funkcieS,V,K(2),M
Stavebná náročnosťS0,S1
Náročnosť pilotážeP2
Pohon a RC vybavenie:
Motor* PERMAX BL-O 2816-0900
Regulátor* MultiCont BL 20 SD
Vrtuľa*sklopná 9x6"
AkumulátorRAY G3 860 mAh alebo FOXY G2 1000 mAh 11,1 V
Serva*4x Nano-S
RC súpravamin. 4 kanály
*) Súčasť RR setu

Potrebujete poradiť?

Štěpán Šídlo
Ozvite sa mi...
Štěpán Šídlo
produktový špecialista
(Po - Pia, 8:00 - 16:00)

Prečo nakupovať u RCprofi?

Sme profesionáli a navyše pre vás máme tieto skvelé výhody.
Doprava zadarmo
nad 150 €
90 dní na vrátenie alebo výmenu
Poradenstvo od profesionálov
RC
servis
52 483 položiek
položiek v ponuke
10
rokov skúseností

V prípade nižšej hodnoty objednávky môžete využiť dopravu už od 3,50 €.

Predlžujeme možnosť výmeny alebo vrátenia nepoškodeného tovaru na 90 dní.

Neviete si s niečím rady? Navštívte našu RC poradňu alebo nás kontaktujte. Radi vám poradíme.

Pokazil sa váš model? Nielen pre našich zákazníkov zaisťujeme pozáručný servis RC modelov.

Vyberte si z jednej z najširších ponúk RC modelov, príslušenstva a náhradných dielov v SR.

Dôverujte profesionálom. Už viac ako 10 rokov sa venujeme predaju, servisu a testovaniu RC modelov.

Prečo nakupovať u RCprofi