264334 FUNRAY 2000mm RR set

264334 FUNRAY 2000mm RR set

ARF set svižného a obratného termického alebo svahového motorového vetroňa s motorom Roxx C35-48-990kv, 70A regulátorom Roxx BL Control 755S-BEC, 6 servami HS-65HB. Model z vysoko odolného ELAPORu, ovládané krídelká, klapky, smerovka, výškovka. Celý popis »
Značka: Multiplex Kód produktu: PM-1M264334
Záruka: 2 roky EAN: 4041033083345
475,59 € s DPH
nie je skladom

Do rodiny výborných vetroňov z ELAPORu od Multiplexu práve pribudla nová sakramentsky mrštná a obratná "dvojmetrovka"! FunRay má rovnako ako Solius alebo Heron elegantný "maketovitý" vzhľad moderného vetroňa, plne mechanizované krídlo s krídelkami a klapkami, robustnú uhlíkom a laminátom vystuženú konštrukciu a vďaka pohonu striedavým motorom triedy AXI 2826 (600-800W) dostatok výkonu pre akrobatické a svahové lietanie.

Trup modelu je zhotovený z takmer nezničiteľného penového ELAPORu. Tajomstvom, ktoré umožňuje mať penový trup tak štíhly, je štvorhranná uhlíková rúrka vystužujúca trup od motorovej prepážky po chvostové plochy. Trup ďalej spevňuje niekoľko laminátových tyčiek vlepených medzi polovice trupu a na kýlovku. V prove je namontovaný striedavý motor Roxx C35-48-990kv s 55 mm vrtuľovým kužeľom a listami 11x7". Kryt kabíny je vylisovaný zo sivého EPP a je odnímateľný, upevňuje sa dvojicou obvyklých plastových zámkov Multiplex. Môžete ho tiež nahradiť tuningovým krytom s priehľadnou "bublinou". V prove nájdete dostatok priestoru pre regulátor, pohonný akumulátor a prijímač. Serva smerovky a výškovky (HS-65HB) sú uložené v kýlovke, kormidlá ovládajú krátkymi priamymi drôtovými tiahlami. Odolnosť spodnej časti trupu pri pristátí zvyšujú nálepky zo špeciálnej plastovej fólie.

Krídlo modelu z penového ELAPORu je dvojdielne s nosníkmi zo štvorhrannej rúrky zo zliatiny hliníka s uhlíkovou výplňou, ktorých vyčnievajúce časti slúžia zároveň ako spojka krídla. Polovice krídla sú na mieste zaistené dômyselným čapom zapadajúcim do zámkov na koreňových rebrách - čap sa vyníma a zasúva z priestoru kabíny. Serva krídeliek a klapiek (HS-65HB) sú uložené v šachtách s plastovými krytmi, krídelká aj klapky (po dĺžke vystužené tenkostennou hadicou z nehrdzavejúcej ocele) sú ovládané nezávisle vždy dvoma servami s krátkymi priamymi drôtovými tiahlami. Serva krídeliek klapiek sa zapájajú s pomocou šesťkolíkových zelených konektorov Multiplex upevnených v špeciálnych držiakoch v koreňoch polovíc krídla a v trupe - zasunutie polovíc krídla znamená zároveň aj pripojenie konektorov.

Chvostové plochy sú takisto z penového ELAPORu s výstuhami z uhlíkových nosníkov a tenkostenných rúrok z nerez ocele. Dvojdielna vodorovná chvostová plocha sa upevňuje ku kýlovke pomocou uhlíkových spojok a zámkového mechanizmu pre ľahkú montáž a demontáž.

Pre pohon modelu slúži striedavý motor Roxx C35-48-990kv sa 70 A regulátorom so spínaným stabilizátorom napájania BEC Roxx BL Control 755 S-BEC pre spoľahlivé napájanie palubnej elektroniky so 6 servami.

K napájaniu poslúži Li-poly trojčlánok s kapacitou 3200 mAh alebo väčšou so zaťažiteľnosťou aspoň 30C. Konkrétny typ voľte tak, aby vám bez ďalšieho dovažovania čo najlepšie vychádzala správna poloha ťažiska.

Pre ovládanie modelu je ideálna aspoň sedemkanálová počítačová RC súprava umožňujúca nezávislé ovládanie krídeliek a klapiek dvoma servami a ich mixovanie v úlohe butterfly brzdy (obe krídelká sa vychyľujú súhlasne hore a obe klapky dole). A to dnes vie aj cenovo dostupný Flash 7 alebo 8 alebo Cockpit SX!

ARF set obsahuje: takmer hotový model s trupom, krídlom a chvostovými plochami z penového ELAPORu s osadeným motorom, regulátorom a 6 servami a návod.

Rozpätie [mm]2000
Dĺžka [mm]1230
Hmotnosť [g]1790
Plocha krídla [dm2]40
Ovládané funkcieS,V,K(2),M,F(2)
Stavebná náročnosťS1
Náročnosť pilotážeP2,P3

Pohon a RC vybavenie:

Motor* ROXXY C35-48-990kv
Regulátor* ROXXY BL Control 755 S-BEC
Vrtuľa*sklopná s listami 11x7"
AkumulátorFOXY G2 11,1 V 3300 mAh
Serva*6x HS-65HB
RC súpravamin. 7 kanálová počítačová
*) Súčasť RR setu

Potrebujete poradiť?

Štěpán Šídlo
Ozvite sa mi...
Štěpán Šídlo
produktový špecialista
(Po - Pia, 8:00 - 16:00)

Prečo nakupovať u RCprofi?

Sme profesionáli a navyše pre vás máme tieto skvelé výhody.
Doprava zadarmo
nad 150 €
90 dní na vrátenie alebo výmenu
Poradenstvo od profesionálov
RC
servis
52 483 položiek
položiek v ponuke
10
rokov skúseností

V prípade nižšej hodnoty objednávky môžete využiť dopravu už od 3,50 €.

Predlžujeme možnosť výmeny alebo vrátenia nepoškodeného tovaru na 90 dní.

Neviete si s niečím rady? Navštívte našu RC poradňu alebo nás kontaktujte. Radi vám poradíme.

Pokazil sa váš model? Nielen pre našich zákazníkov zaisťujeme pozáručný servis RC modelov.

Vyberte si z jednej z najširších ponúk RC modelov, príslušenstva a náhradných dielov v SR.

Dôverujte profesionálom. Už viac ako 10 rokov sa venujeme predaju, servisu a testovaniu RC modelov.

Prečo nakupovať u RCprofi