264333 EasyGlider 4 RR +

Doprava zadarmo

264333 EasyGlider 4 RR +

Štvrtá generácia termického motorového vetroňa o rozpätí 1800 mm z vysoko odolného ELAPORu. ARF set s osadeným striedavým motorom Roxx C28-34-850kv, regulátorom 20A, 4 servami a 3S LiPo aku. Ovládané krídelká, smerovka, výškovka. Krídlo s novou spojkou, ľahko odnímateľné chvostové plochy a množstvo ďalších vylepšení! Celý popis »
Značka: Multiplex Kód produktu: PM-1M401130
Záruka: 2 roky EAN: 4041033083338
199,00 € s DPH
nie je skladom

Štvrtá generácia populárneho EasyGlider - skoro hotový model s osadeným striedavým motorom, regulátorom a štyrmi servami. Zachované zostávajú všetky osvedčené prvky konštrukcie - stále je to motorový vetroň z odolného penového materiálu ELAPOR (EPP) o rozpätí 1800 mm s ovládanými krídelkami potvrdzujúci, že modely od Multiplexu nielen dobre vyzerajú, ale aj skvele lietajú. "Štvorka" má novú pevnejšiu konštrukciu trupu s laminátovými výstuhami, nové krídlo so štvorhrannou laminátovou spojkou a predovšetkým ľahko demontovateľné chvostové plochy pre jednoduchú prepravu. EasyGlider 4 je vynikajúci školský aj pokračujúci model, skvelý pre rekreačné víkendové lietanie v termike, nácvik základnej "motorovo-vetroňovej" akrobacie a vďaka krídelkám a odolnej konštrukcii aj na svahu. Ak ste už zvládli lietanie s EasyStar II alebo Betou 1400, je "Štvorka" EasyGlider ideálny pokračovací "naozajstný" vetroň!

Trup je opatrený rozmerným odnímateľným krytom kabíny z prefarbeného EPP zaisťujúcim dokonalý prístup k pohonnej jednotke a palubnému RC vybaveniu. V prove nájdete vstavaný striedavý motor Roxx C28-34-850kv s nainštalovanou sklopnou vrtuľou s listami 9x6" a striedavý regulátor Roxx BL-Control 720 S-BEC. Nechýbajú vstupné a výstupné otvory chladiaceho vzduchu, zaisťujúce dokonalé chladenie všetkých častí pohonného systému vrátane akumulátorov. elegantné tvary modelu dotvára plastový kužeľ s unášačom vrtule (priemer 54 mm). Nainštalované sú už tiež serva Tiny-s s lanovodmi pre ovládanie smerovky a výškovky.

Krídlo je dvojdielne s novou vnútornou konštrukciou, vystuženými krídelkami a spojkou tvorenou štvorhrannou laminátovou rúrkou. Serva krídeliek Nano-S sú už namontované.

Priskrutkovanie chvostových plôch a pripojenie tiahel smerovky a výškovky zavŕši prípravu modelu k letu. Ešte pripojiť prijímač - a môžete ísť lietať!

K ovládaniu modelu budete potrebovať aspoň štvorkanálovú RC súpravu. Ak budete chcieť mixovať krídelká ako aerodynamické brzdy (vyklápané hore), bude potrebná najmenej 5-kanálová RC súprava s príslušným mixom (napr. Optic 6 Sport, Flash 7, Cockpit SX7 pod.).

Pre napájanie je dodávaný trojčlánkový LiPo akumulátor Roxx-EVO 3/2200 20C.

Vďaka použitiu výkonného, ​​ale aj úsporného striedavého motora napájaného z Li-poly akumulátora s veľkou kapacitou je možné dosahovať motorového letu "na pol plynu" v dĺžke desiatok minút a aj bez využitia termiky si zaplachtíte tak, že vás bude bolieť za krkom od sledovania majestátne krúžiaceho EasyGlider 4.

EasyGlider 4 je tiež možné dokončiť ako "čistý" vetroň - k dispozícii je tuningový vetroňový predok s vlečným háčikom. A to nie je všetko - vďaka dômyselnej konštrukcii modelu možno kedykoľvek konvertovať elektrolety na vetroň alebo naopak!

Pre ľahkú prepravu si pre EasyGlider 4 môžete zaobstarať elegantnú tašku/batoh s priestorom nielen pre model, ale aj vysielač a ďalšie potrebné príslušenstvo #76 3318.

RR + set obsahuje: Zostavený trup z ELAPORu s nainštalovaným motorom, vrtuľou, regulátorom a 2 servami, zostavené krídlo s nainštalovanými 2 servami, výlisky chvostových plôch, laminátovou spojku krídla, súpravu drobného príslušenstva a návod ku stavbe.

Rozpätie [mm]1800
Dĺžka [mm]1080
Hmotnosť [g]1100
Plocha krídla [dm2]40
Ovládané funkcieS,V,K(2)
Stavebná náročnosťS1
Náročnosť pilotážeP1,P2

Pohon a RC vybavenie:

Motor*ROXXY C28-34-850kv
Regulátor*ROXXY BL-Control 720 S-BEC
Vrtuľa*sklopná 9x6"
Akumulátor*ROXXY-EVO 11,1 V 2200 mAh
Serva*2x Tiny-S, 2x Nano-S
RC súpravamin. 4 kanály
*) Súčasť RR+ setu

Potrebujete poradiť?

Štěpán Šídlo
Ozvite sa mi...
Štěpán Šídlo
produktový špecialista
(Po - Pia, 8:00 - 16:00)

Prečo nakupovať u RCprofi?

Sme profesionáli a navyše pre vás máme tieto skvelé výhody.
Doprava zadarmo
nad 150 €
90 dní na vrátenie alebo výmenu
Poradenstvo od profesionálov
RC
servis
52 483 položiek
položiek v ponuke
10
rokov skúseností

V prípade nižšej hodnoty objednávky môžete využiť dopravu už od 3,50 €.

Predlžujeme možnosť výmeny alebo vrátenia nepoškodeného tovaru na 90 dní.

Neviete si s niečím rady? Navštívte našu RC poradňu alebo nás kontaktujte. Radi vám poradíme.

Pokazil sa váš model? Nielen pre našich zákazníkov zaisťujeme pozáručný servis RC modelov.

Vyberte si z jednej z najširších ponúk RC modelov, príslušenstva a náhradných dielov v SR.

Dôverujte profesionálom. Už viac ako 10 rokov sa venujeme predaju, servisu a testovaniu RC modelov.

Prečo nakupovať u RCprofi